Suna-ne!

0744955516

Adresa e-mail
vanzari@greenresidencesibiu.ro
banner-image

STANDING HOUSE va prezinta noul proiect GREEN RESIDENCE

GREEN RESIDENCE este locul in care natura este la 360 de grade in jurul tau, unde aerul este curat, unde pasarile canta in timpul zilei si te poti bucura de o liniste deplina pe timpul zilei.

Fiecare bloc este prevazut cu lift de 4 persoane pentru a-ti usura viata de zi cu zi si de a economisi timp. Tot proiectul este gandit si pentru persoane cu handicap.

De asemenea, in ansamblul nostru este prevazut un parter construit de aprox. 700 m care poate primi orice tip de comert: farmacie, cosmetice, etc.

Toate drumurile vor fi pavate si aleile vor fi iluminate. Vor fi prevazute locuri de joaca pentru copii.

Ansamblul GREEN RESIDENCE este prevazut cu 1.5 locuri de parcare pentru fiecare apartament. Gata cu cautatul locului de parcare pe ploaie!

In ansamblul nostru sunt prevazute si locuri acoperite la subsol pentru masini si un loc special amenajat pentru biciclete.

Daca te-ai saturat de cozile interminabile de masini si te simti sufocat de inghesuiala de blocuri, cel mai potrivit loc este GREEN RESIDENCE.

La doar 3 km de Piata Mare (Centrul Sibiului), la doar 2 km de noul centru comercial care se va construi langa Podul Garii, la doar 3 km de intrarea in autostrada si la doar 2 km de Gara Centrala Sibiu.

Ai asigurate spatiul si linistea de care ai nevoie. Iti intelegem dorinta de a avea un spatiu propriu unde sa iti traiesti viata privata. Fiecare apartament a fost gandit pentru tine asigurandu-ti zona de confort dorita.

Privelistea din mijlocul naturii.

Fiecare dintre noi dorim sa ne bucuram de tot ceea ce face parte din natura si pentru asta ai ocazia sa te bucuri de aerul proaspat al diminetii care intra pe fereastra, chiar si de privelistea coplesitoare a padurii din Dealul Gusteritei.

Vrem sa te bucuri de tot ceea ce iti doresti la un apartament si noi iti oferim toate sansele sa te simti ca acasa unde este cel mai bine.